Zwembad Het Baafje

Welkom bij zwembad Het Baafje in Heiloo! Ons openluchtzwembad biedt zwemplezier voor jong en oud. Neem een verfrissende duik van de 3 meter hoge duikplank, trek elke dag je baantjes in het 50-meterbad of dobber met je kleintje in het verwarmde peuterbad. Op onze prachtige ligweide kun je even bijkomen van alle zwemavonturen en genieten van het zonnetje. Na een warme douche strijk je neer op ons terras voor een hapje, drankje of ijsje. Zwembad Het Baafje is geopend vanaf mei tot september. Kom langs en beleef een spetterend avontuur!

Info

  • Periode:
  • Opdrachtgever:
  • Dienst:

3 verschillende zwembaden

Bij zwembad Het Baafje in Heiloo kun je bij ons genieten van het 50-meterbad met een hoge en een lage duikplank, het verwarmde peuterbad of het 25-meterbad met glijbaan. Daarnaast hebben we goed onderhouden kleedaccommodaties, douches, een grote ligweide met volleybalnet en een horecagelegenheid waar je kunt ontspannen en genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Gratis parkeren

En niet te vergeten: wij zijn uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de fiets en de auto (gratis parkeren).