Artikelen

Bewegingsonderwijs gestimuleerd door 1op1 begeleiding

Sinds begin september wordt door Holland Sport ingezet op persoonlijke begeleiding van kleuterleerkrachten. De vakleerkracht geeft zo een positieve impuls aan de gymlessen van kleuters. Deze impuls wordt mede mogelijk gemaakt door financiering uit het Sportakkoord Heiloo.

Lees meer

Holland Sport kiest naam voor mascotte

Ze is fit, vrolijk en áltijd in voor sportieve activiteiten: Madelief Sportief is de nieuwe mascotte van Holland Sport. Ideeën voor haar naam kwamen van verschillende basisscholen in Bergen, Uitgeest en Heiloo, maar die van Lisanne Bouman van De Wissel in Uitgeest was het leukst. Zij wint voor haar hele school een dag een luchtkussen op het schoolplein.

Lees meer

Bergen tekent exploitatie- overeenkomst De Beeck

Donderdag 9 juni was het zover. Op zijn laatste werkdag als wethouder voor gemeente Bergen zette Antoine Tromp samen met directeur Vincent Thijssen van Holland Sport BV een handtekening onder de exploitatieovereenkomst voor sportcomplex De Beeck. De herbouw van sportcomplex De Beeck is bijna klaar. In september gaan de deuren open en kan er gezwommen, gesport en vergaderd worden. Holland Sport neemt het gebouw in beheer en verzorgt de exploitatie.

Lees meer

Alles kan weer open in 3 stappen

Alles kan weer open in 3 stappen. Dit geldt ook voor sport.

Lees meer

Holland Sport helpt Hollands Kroon met zwembad De Rijd

Vanaf zaterdag 10 juli bemannen medewerkers van Holland Sport buitenzwembad De Rijd. Door allerlei omstandigheden lukte het nog niet het zwembad in Nieuwe Niedorp te openen voor publiek. Holland Sport was al betrokken bij de renovatie van het zwembad. Verzorgen van de exploitatie en het zwembad openen voor de gemeenschap in Hollands Kroon leek een logische stap.

Lees meer

Kunstgrasvelden gemeente Opmeer

Lees meer

Holland Sport laat Zaanstad bewegen!

Lees meer

Tarieven- en subsidiebeleid

Lees meer

Veldonderzoek en renovatieadvies

Lees meer

Holland Sport organiseert feestelijke kennismaking

De medewerkers van Holland Sport stellen zich graag persoonlijk voor aan de inwoners van de gemeenten Castricum en Heiloo. Daarom organiseren zij in het weekend van 29 en 30 augustus een feestelijke kennismaking met sportspektakels in de sporthallen Het Vennewater (Heiloo), De Lelie (Akersloot) en De Enterij (Limmen).

Lees meer

Samenwerking met Henry’s Groep Castricum en Heiloo

Sinds 1 juli verzorgt Holland Sport de exploitatie van de binnensportaccommodaties in Castricum en Heiloo. Zij heeft de Henry’s Groep gevraagd als horecapartner op te treden in de sporthallen Het Vennewater, De Lelie en De Enterij. Onlangs beklonken zij deze samenwerking in een van de sportcafés.

Lees meer

De Buurtsportcoach in de wijk

Holland Sport verzorgt in meerdere gemeenten het werkgeverschap van de buurtsportcoaches. De buurtsportcoach zet een samenwerkingsnetwerk op in de wijken in uw gemeente. Afhankelijk van de grootte en indeling van de gemeente en de beschikbare uren werkt de buurtsportcoach samen met sportverenigingen, andere sportaanbieders, welzijnsorganisaties, het sociaal team, de gemeente en een eventuele verenigingsondersteuner.

Lees meer

Beheer en onderhoud van uw sportaccommodatie

Zelfs de naam heeft al iets vertrouwds: Holland Sport. Holland Sport is een deskundig, betrouwbaar, ervaren en innovatief sportbedrijf. Een bedrijf waar u met een gerust hart alle taken die samengaan met het Beheer & Onderhoud van sportaccommodaties kunt overlaten. Met de wetenschap dat daar met hart en ziel aan wordt gewerkt. Van grasmaaien tot beleid formuleren en van begeleiding van uw en onze (externe) partners tot de gehele financiële administratie. Holland Sport is een innovatief sportbedrijf en kan dat voor u invullen.

Lees meer

Inzet Robotmaaiers

Holland Sport zet in de regio Alkmaar met succes robotmaaiers in. We merken dat deze maaiers ons veel voordelen opleveren! We zien echter ook een beeld ontstaan dat als je een robotmaaier op je veld hebt draaien, je dan een volledig onderhoud van je veld zou hebben gedekt. Dit is niet het geval. We leggen uit waarom.

Lees meer