Toplaag verbetering

Holland Sport ondersteunt en ontzorgt gemeenten bij de ontwikkeling en aanleg van sportaccommodaties, voor iedere sport, binnen én buiten.

Meer weten?

Wilt u weten wat Holland Sport voor u kan betekenen op het gebied van de ontwikkeling en aanleg van sportaccommodaties? Wij komen graag met u in contact!


Ontwikkeling en aanleg sportaccommodaties

Holland Sport ondersteunt en ontzorgt gemeenten bij de ontwikkeling en aanleg van sportaccommodaties. U kunt hierbij denken aan alle soorten accommodaties, voor iedere sport, binnen of buiten:

  • Sportvelden (voor elke sport; van beachvolleybal tot rugby en van waterhockeyvelden tot voetbalvelden van gras of kunstgras met kurk als vulmiddel)
  • Sporthallen
  • Gymzalen

We kunnen u begeleiden bij de voorbereiding en ook de aanleg van de accommodaties en/of velden voor u coördineren. Zo werken wij aan plannen van eisen/wensen, directieramingen, verzorgen wij directievoering en gedelegeerd opdrachtgeverschap. Indien gewenst kunnen wij u totaal ontzorgen.

Wij denken graag met u mee!

SPARREN OVER BEHEER EN ONDERHOUD VAN UW VASTGOED, SPORTVELDEN OF TOESTELLEN?

Wilt u weten wat Holland Sport voor u kan betekenen op bij sporttechnisch beheer, beheer en onderhoud van uw (sport)vastgoed of beheer en onderhoud van de sportvelden? Wij komen graag met u in contact.

Matthé Laan
Manager beheer & onderhoud
m.laan@hollandsportbv.nl 06 110 42 187