Verenigingsadviseur

Sterke sportverenigingen zorgen binnen uw gemeente voor een sterke infrastructuur op het gebied van sport. Wilt u de sportverenigingen structureel ondersteunen, dan kunt u denken aan een verenigingsadviseur.

Verenigingsadviseur

Sterke sportverenigingen zorgen binnen uw gemeente voor een sterke infrastructuur op het gebied van sport. De buurtsportcoach kan de sportverenigingen daar waar nodig voorzien van de nodige tips en trics. Wilt u nog een stapje verdergaan en de sportverenigingen structureel ondersteunen, dan kunt u denken aan een verenigingsadviseur. De verenigingsadviseur is ook wel in te zetten in het kader van de Brede Regeling Combinatiefuncties. Holland Sport kan u helpen op het gebied van sportbeleidsontwikkeling op dit gebied, maar ook de werving en het werkgeverschap op het gebied van verenigingsondersteuning kan zij op zich nemen.

Concreet kan een verenigingsadviseur bijvoorbeeld de verenigingen op de hoogte stellen van lokale ontwikkelingen door middel van nieuwsbrieven of persoonlijk contact. Daarnaast kan een verenigingsadviseur Sportkenniscafés of Meet-Up’s organiseren, bijeenkomsten met telkens een ander thema waarbij recente of toekomstige ontwikkelingen in de sport centraal staan.

Contact

Heeft u vragen over de brede regeling combinatiefuncties in uw gemeente? Neem contact op met Ruben Nijhuis. Hij vertelt u graag meer.

Ruben Nijhuis
manager afdeling Sportservice
r.nijhuis@hollandsportbv.nl 06 110 42 189