Huur en accommodatie

Een gymzaal of sporthal huren? Holland Sport helpt u graag verder. Holland Sport exploiteert diverse gymzalen en sporthal Het Vennewater in Heiloo, sporthal De Enterij in Limmen en De Lelie in Akersloot.

Reserveringen

In onze webshop kunt u direct zien of uw favoriete accommodatie vrij is.

E-mail: verhuur@hollandsportbv.nl
Telefoon: 072 54 89306 of 072 548 9315

Verhuur van binnensportaccommodaties

Een gymzaal of sporthal huren? Holland Sport helpt u graag verder. Holland Sport exploiteert diverse gymzalen en sporthal Het Vennewater in Heiloo, sporthal De Enterij in Limmen en De Lelie in Akersloot.

Reserveringen

In onze webshop kunt u direct zien of uw favoriete accommodatie vrij is. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met John Kager of Louise Walraven van de afdeling Verhuur, via verhuur@hollandsportbv.nl of 072 -548 9306/072-548 9315.

Sporthal
Sporthal Het Vennewater, Heiloo
Sporthal De Enterij, Limmen
Sporthal De Lelie, Akersloot

Gymzaal
Gymzaal Rooseveltlaan, Castricum
Gymzaal Eerste Groenelaan, Castricum
Gymzaal Juliana van Stolbergstraat, Castricum
Gymzaal Walingstuin, Castricum
Gymzaal Vondelstraat, Bakkum
Gymzaal Mozartlaan, Akersloot
Gymzaal Hogeweg, Limmen
Gymzaal Burenweg, Heiloo
Gymzaal Breedelaan, Heiloo
Gymzaal Capelacker, Heilo

Als u tijdens uw bezoek onverhoopt zaken opmerkt die defect zijn, dan kunt u dat melden via storingmelding@hollandsportbv.nl.

Huisregels

Voor gebruik van onze sportaccommodaties zijn algemene huisregels en gebruikersvoorwaarden opgesteld. Wij wensen u heel veel sportplezier!

Kosten

De prijs voor het huren van een gymzaal bedraagt €14,05 per uur. De prijs voor het huren van een sporthal bedraagt €55,66 per uur.