Zwembad Het Baafje

Zwembad Het Baafje, hét openluchtzwembad van Heiloo. Drie zwembaden, twee duikplanken, een heerlijke ligweide en een gezellige horeca. Het Baafje, zwemplezier voor jong en oud!

Openingstijden

Welkom bij zwembad Het Baafje in Heiloo. Bij ons zwembad hanteren we diverse openingstijden, zodat iedereen de gelegenheid heeft om te genieten van onze faciliteiten. Of je nu zin hebt om baantjes te trekken, recreatief te zwemmen met de familie of deel te nemen aan een van onze activiteiten, er is voor iedereen iets te beleven.

Lees meer

Tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van onze tarieven voor alle zwemmogelijkheden en activiteiten die wij bieden. Of je nu komt om te ontspannen, sporten of plezier te hebben, bij ons ben je altijd verzekerd van eerlijke en betaalbare prijzen. Lees snel verder en ontdek hoe je voordelig kunt genieten van ons zwembad en gezellige sfeer!

Lees meer

Faciliteiten

Wij zijn trots op onze uitgebreide faciliteiten en staan klaar om zwemliefhebbers van alle leeftijden en niveaus te verwelkomen. Of je nu komt voor ontspanning, sporten, zwemles of een dagje uit met het gezin, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek ons brede aanbod aan zwembaden, attracties en andere voorzieningen. Kom langs en beleef een onvergetelijke dag in ons zwembad!

Lees meer

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag! Hieronder vind je onze adresgegevens. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op de tijden dat het zwembad geopend is.

Lees meer

Activiteiten

Stap binnen in de wereld van zomerplezier bij Zwembad Het Baafje in Heiloo. Van mei tot september nodigen we je uit om deel te nemen aan diverse activiteiten en evenementen. Verken wat onze prachtige openlucht zwembad te bieden heeft en maak je klaar voor een ontspannen zomer vol avontuur en vermaak.

Lees meer