Toplaag verbetering

Wij zijn u graag van dienst bij een onderzoek naar de samenstelling van de toplaag van uw sportveld. Na de inspectie of keuring van uw sportveld kunnen wij, indien gewenst, eventuele geconstateerde problemen oplossen of verbeteringen aanbrengen.

Toplaag verbetering

In diverse gemeenten hebben we hier veel resultaat mee geboekt!

Toplaag verbetering

Sportvelden moeten aan de zogenaamde sporttechnische eisen voldoen. Dat wil zeggen dat het oppervlak geschikt moet zijn om veilig en plezierig te kunnen spelen. Onderhoud van een sportveld is maatwerk.

Wij zijn u graag van dienst bij een onderzoek naar de samenstelling van de toplaag van uw sportveld. Tijdens het onderzoek wordt bijvoorbeeld gekeken naar de schokabsorptie, verticale vervorming, balstuit, balrol of de invulhoogte.

Na de inspectie of keuring van uw sportveld kunnen wij, indien gewenst, eventuele geconstateerde problemen oplossen of verbeteringen aanbrengen.

SPARREN OVER BEHEER EN ONDERHOUD VAN UW VASTGOED, SPORTVELDEN OF TOESTELLEN?

Wilt u weten wat Holland Sport voor u kan betekenen op bij sporttechnisch beheer, beheer en onderhoud van uw (sport)vastgoed of beheer en onderhoud van de sportvelden? Wij komen graag met u in contact.

Matthé Laan
Manager beheer & onderhoud
m.laan@hollandsportbv.nl 06 110 42 187